söndag 25 november 2012

12 månader kvar

Nu tycker ni kanske att jag är tjatig här va, men det tål att sägas igen. Vår löparblögg är mycket roligare än denna. Dels för att den uppdateras mycket oftare, men även för att den peppar. Idag har även Bea anslutit till vår lilla skara och jag har en känsla av att vi kommer bli ett helt gäng som springer över Österlens åkrar nästa höst. Kanske möter man Tord Yvel på vägen mellan Vallby och Glimminge hus? Bara det är en anledning till att vara med!

Igår köpte vi en fåtölj på loppis i Gladsax och sen var vi ute i naturen (i dubbel bemärkelse, Bok?) vid Gislövs stjärna. Vi var där i kanske två timmar, vilket var tillräckligt för att Erik skulle bli mans-förkyld. Ja, han är förkyld på ytterst manligt vis. Exempel: han satt och ockade och vockade vid matbordet med febertermometern och tyckte att han var så varm att "halsen kommer snart börja brinna av värme, känn!". Tog tempen som visade 37,3.

Jag bad om att få prova den på mig och fick då 37,5.

Im just sayin.

Såatte. Nu vet ni hur vi har det. Hur har ni det ikväll?

1 kommentar:

  1. Hur man motar söndagsångesten i grind av Malin Loman: Man promenerar i två timmar samtidigt som man lyssnar på radiodokumentär, man bedömer 65 reklamanalyser, man läser 200 sidor Kevin och avslutar med att göra müsli och en stor lasagne. Klart!

    SvaraRadera