måndag 28 maj 2012

Helgen

I lördags åkte vi till Falsterbo där det hölls 70-års samt 16-årskalas. Lika fantastiskt underbart som alltid. Det är något speciellt över fyren, man hamnar som i en annan dimension av livet. Svårt att beskriva. Tack Karin och resten för en förtjusande dag!

På söndagen åkte vi inom Ikea på vägen hem, såklart. Fyra byråer inhandlades och de var så tunga att bilen fick punka utanför Ystad. Hoppla.

Idag har vi skruvat ihop två av de fyra. Det har varit varmt, på gränsen till för. Bra att det ska bli vinter imorgon, vi får ju icke bli bortskämda.

Jag och Set tog även en sväng till biblioteket här i Hammenhög. Meningen var att han skulle cykla på trehjulingen men så fort vi kom runt knuten och såg stora vägen blev han så nervös att han inte ville trampa utan bara gå den framåt med fötterna. Då fick vi parkera den i tomtgränsen och gå, hållandes hand. Han är lite skrajsen den där Setson.

Nu ska vi se hur bilderna hamnar, de flesta har ni väl ändå sett på insta?

3 kommentarer:

  1. Ååå räddharar! De är för söta, jag har en av var; en rädd för ALLT en rädd för INGET...kan köra ihop sig ibland, men för det mesta går det fint.

    Josefin

    SvaraRadera
  2. Du skall icke övervärdera att folk ser dina bilder på Instagram. Utan app får man bara se början av rubrikerna, och klicka upp var bild för sig här på bloggen och det är jobbigt. Lägg upp på blogg alltså. Med förklaringar tack! Punkahistorien t.ex.- no drama där alltså sen heller!? Lite bitter kunde du väl vara iaf ;)

    SvaraRadera
  3. instagram är klart överreklamerat och omöjligt för oss dödliga att ta del av!

    SvaraRadera