tisdag 19 mars 2013

Bara 14 år kvar tills du kan börja övningsköra, GRATTIS!

Idag var det stormvarning på Österlen så alla stannade hemma och inne. Tre tog sig till biblioteket och höll öppet till klockan två. Synd bara att stormen lite uteblev. Alltså, visst, det blåste mycket och vägarna såg rätt köriga ut. Men jag måste nog säga ändå att ca alla andra tisdagar (när jag är i Kivik) har varit värre än så länge. Har haft ett gnagande dåligt samvete för att jag stannade hemma hela dagen. Men vafan. Bättre att ta det säkra för det osäkra. Säger man så? Eller är det; säkra före det osäkra? Mening jag aldrig riktigt har lärt mig.

Så var var vi sist? Hade jag börjat jobba 90%? Det har jag nu iaf. Det är kul, jag har inte fått så många arbetsuppgifter så jag går mest runt och frågar om någon vill ha hjälp samt hittar på att göra små skyltar till saker som behöver göras skyltar till. Tex sopsorteringen.

Laminera. Så himla skön känsla. Jag vill laminera allt. Jag laminerar nästan allt faktiskt. Lamineringsplasten börjar ta slut bara för att jag laminerar små lappar där det står "brännbart", "mat", "plast" osv.

Och så har jag köpt en klocka! En snygg! Det följde inte med något armband men det har jag beställt nu. Jag visar när den är klar sas.

Och snart fyller Bella år. Dags att börja fundera på vad tvååringar egentligen vill ha och behöver när de har ett äldre syskon som redan fått allting en tvååring kan tänkas önska sig när det fyllde två. Ingenting va? Tur. Vår skruttiga bil börjar nämligen bli så skruttig att det är dags att skaffa ny. Kanske hon kan få en familjebil i tvåårspresent? Originellt om inte annat?

1 kommentar: