måndag 12 december 2011

Sen att han fortfarande inte kan varken hoppa eller springa.. eh He.


Set har börjat få paketkalender nu, av hans kära mormor. Perfa tycker jag som är för dålig på sånt, men det vet vi sedan gammalt. Nå. Igår var första dagen och ur kuvertet trillade en liten pusselbit ut. Set tittade på den en liten stund och sen sa han: Mamma titta, Skalman har tappat sin hatt!


Idag kom nästa bit. Alltså ärligt talat, är han ett geni eller är han ett geni? Två år och har väl läst sammanlagt två Bamsetidningar i sitt liv. Han är iallafall mästare på att se små små detaljer.

En annan rolig detalj: Igår på Ikea när vi satt och åt lunch pekade plötsligt Set och sa: Titta, tomten!! Vi bara: eeeeeeh neeej?? Var?? Fick titta och titta och titta och så efter mycket om och men såg vi att en man satt och drack julmust några bord bort. Och DÄR på etiketten, där var ju en TOMTE!

I'm just sayin.


2 kommentarer:

  1. Och John må vara tandlös, men springa, det kan han iaf! :)

    SvaraRadera
  2. Henny fick sin tredje bit idag. Vad är det på den, frågade jag. En struts, svarade hon. Och det var det, på sätt och vis. Skalmans vantförsedda arm, halva hans skal, Lille Skutts öra, det var väldigt strutslikt om man har den sortens seende... Fantastiskt spännande hur olika de är, våra barn.

    SvaraRadera