måndag 30 september 2013

fultele

Ok, ikväll håller jag verkligen på att uppdatera telefonen så nu måste jag VERKLIGEN skriva. Päronträdet schmäronträdet. Om man tänker sig att det är höst och att träden i trädgården är sådär härligt grönrödgula, då kan man eventuellt tänka att något har gått snett med päronträdet som sett ut att bo i den ryska tundran de senaste veckorna. Det är skrumpet, kalt och jävligt. Men vi hoppar inte över några broar här inte. Till våren, då sjunger nog min näktergal och då ska päronträdet spela. (Gråtpaus ity Spelar min lind sjunger min näktergal är nr tre sorgligaste böckerna jag vet)(Nummer ett: Sunnanäng)(Nummer två: Spring Fanny, spring).

Åh NEJ så fruktansvärt fult allting blev i telefonen. All min skrivinspi försvann. Ajö.

tisdag 24 september 2013

Tipp tapp

Häj. Jag håller på att uppdatera min telefon och sitter därför vid datorn för första gången på forever. Det tar sån tid att föra över bilder så jag kan lite gärna slänga iväg ett inlägg här. Så, hänt sedan sist? Jag har fått en 100% tjänst på min bibbla! Woho! Vuxet! Och jag ska åka till Bokmässan på fredag! Woho! Vuxet!

Det var längesedan jag uppdaterade om barnen. De är inne i en så jävulskt härlig period, bff:s to da max. De leker och leker och leker tillsammans heela tiden. Nästan aldrig ovänner. Vi vuxna njuter. Bella är helt torr, kommer kiss i brallan nån gång men mycket sällan. Set är det fortfarande svaj med. Ena veckan går det bra, bara för att bli katastrofal veckan därpå. Hoppas han är helt torr tills han flyttar hemifrån iaf.

Oftast leker de rollekar, typ att de är en mamma och en pappa och så är dockorna bebisen Tage (minsta kusinen). Det blir så konstigt när man vaknar på morgonen och hör Set ropa: "MAMMA?! MAMMA?!" och man hinner knappt tänka jaaaaa? innan man hör Bella: "JA VA ÄÄR DET, PAPPA?" Haha. I morse hörde jag dom prata om mig: "Kan du säga till den stora mamman att vi ska gå ner?""Nä, stora mamman sover, vi går ner ändå". Alltså det ÄR verkligen roligt att lyssna på barn när de inte vet att man hör.

Oj nä nu var det visst klart. Får återkomma en annan dag.