torsdag 14 juni 2012

Sömnen

Denna vecka har Set börjat kl åtta på morgonen istället för kvart i nio. Det betyder att jag har stigit upp kl sju hela veckan. Jag dör av trötthet. Samt konstaterar att om jag nånsin får ett jobb kommer jag förmodligen bli alldeles tokig, en måndåre, efter bara nån månad. Faast, när den dagen kommer, den där då jag får ett jobb, då är förhoppningsvis den tiden förbi då Bella är mer vaken och ammande än sovande om nätterna. Kanske sover hon till och med i en egen säng så att hon slipper ligga och sparka på oss nätterna igenom. Kanske kanske kommer det en tid igen i detta liv då jag får sova en hel natt alldeles sammanhängande. Mycket svårt att föreställa sig hur det kan vara. Vaknar man då och är, typtex, utvilad?!

söndag 10 juni 2012

Start walkin'

Denna helg var semesterhelg tillsammans med familjen Svahn-Larsson. Vi bodde här men gjorde semestergrejer så som: kolla på fotbolls-EM och åka till Ale Stenar. (Ales?). Mycket trevligt och kul.

Idag åkte de hem och denna dag var sedan den då Bella i princip gick mer än kröp. Nu är hon stor vår lilla bebis. 14 månader betyder att hon började gå två månader tidigare än Set.

Själv sprang jag 5 km för första gången sedan innan jag blev gravid med Set. Tyckte jag var rätt duktigt.

Imorgon jobbar jag i Hammenhög och Set ska till tandläkaren i porten bredvid och sen är det Sverige som spelar. Tjoho. Hejdå.

måndag 4 juni 2012

Nu

Just nu kryper jag ner och lägger mig tätt intill denna varma lilla mjuka. När hon ska somna lägger hon sig först kind mot kind ovanpå mitt ansikte en stund och bara andas, som för att säga god natt. När hon vaknar har hon påsar under ögonen och tjorvigt hår och nästan alltid vaknar hon av att Set kommer in och säger "mamma! Det är ljust och alldeles fint väder! Nu är det dags att stiga upp!".

Och sådana fina grejer gör nästan att man kan ha överseende med det där att hon tex fortfarande ammar hela nätterna så jag knappt får sova, eller att de båda krallar och står på ens huvud fast klockan bara är sju.

*Here we go again*


söndag 3 juni 2012

Helg

Igår var Kristin och Carro här och det var så trevligt så. Synd på vädret som var lite skruttigt bara. Kristin tog superfina bilder som finns att beskåda i hennes blogg och länken hittar ni till höger i länklistan. Kan tyvärr inte länka när jag bloggar från telefonen men in och kolla!

Idag fyller Bea år och vi var där på lite kaga o kaffe men jag hade glömt min telefon så det blir ingen bild. Grattis iallafall!

Andra nyheter är att Martina har fått sin nya valp Jussi, in och kolla i hennes blogg! Bella har kastat ner en strumpa i toan men även gått flera steg på eget initiativ! Set säger "asså mamma" eller "asså pappa" minst 58 gånger om dan och leker långa fantasilekar med repliker och allt om hundar, matlagning, gräshoppor eller lite vad som helst. Det är så fint vårt hem och livet i stort. Imorgon ska jag och Bea klippa oss samtidigt och sen ska jag jobba på bibblan i Hammenhög. Kom och hälsa på!